Wie zijn wij

Elvee is opgericht in 1994. Het begon allemaal met het idee van een jonge ondernemer die zag dat ambachtelijke bonbons alleen verkocht werden in speciaalzaken, maar niet in de supermarkt.

Als echte chocoladeliefhebber wilde hij ook graag dichtbij huis ambachtelijke bonbons kunnen kopen. Toen kwam hij op het idee bonbons in te kopen bij chocolatiers in België en deze te verkopen via Nederlandse supermarkten.

Jarenlang reed hij heen en weer tussen België en Nederland in een wagen vol met heerlijke bonbons. Het assortiment dat hij meenam naar Nederland werd groter en groter. Mede door het feit dat het door de supermarkten enthousiast werd ontvangen. De passie van deze chocoladeliefhebber groeide uit tot een divers aanbod van ambachtelijke bonbons en chocolade. Er ontstond een heus merk: Elvee. 

Elvee is door de jaren heen uitgegroeid tot een specialistisch bedrijf met een groot en divers assortiment ambachtelijke bonbons en chocolade. Inmiddels wordt ongeveer 80% van alle bonbons en chocolade ambachtelijk vervaardigd in onze eigen chocolaterie, waar chocolatiers al meer dan 50 jaar elke dag met passie en vakmanschap de lekkerste producten vervaardigen. Daarnaast zijn er producten toegevoegd aan het assortiment als nougat, fudge, truffels, krakelingen en een groot assortiment snoep. Zo wordt ambachtelijke topkwaliteit voor jou bereikbaar met Elvee als patisserie van het retailkanaal. Hier is het allemaal mee begonnen en dit is nog steeds onze belangrijkste kernwaarde.

Jouw patisserie, altijd dichtbij.

Werken bij Elvee

Op dit moment hebben wij geen openstaande vacatures.