Onze missie

Elvee staat voor ambachtelijk – toegankelijk – eerlijk. Betaalbare luxe, altijd dichtbij. Zo creëren wij echte Elvee-momenten door te genieten van de intense smaakbeleving van onze chocolade en suikerwerken, voor jezelf, samen, of voor iemand anders! Onze chocolade en suikerwerken zijn toegankelijk voor iedereen, door de betaalbare prijs en beschikbaarheid van onze producten bij de vele verkooppunten. Naast onze kwaliteit staat ook duurzaamheid voor Elvee hoog in het vaandel. Al onze cacao is 100% Fairtrade gecertificeerd en Elvee werkt samen met sociale werkplaatsen voor het inpakken van onze producten.

Ambachtelijke chocolade

Elvee hecht veel waarde aan goede en ambachtelijke kwaliteit. Vandaar dat wij alleen producten met de allerbeste kwaliteit aanbieden. In onze eigen chocolaterie worden onze bonbons en chocolade specialiteiten met veel zorg gemaakt. Je proeft de kwaliteit van onze patisserieproducten!

Toegankelijke chocolade

Elvee is verkrijgbaar in het chocolade specialiteiten schap of in een permanent houten display bij supermarkten (onder andere bij Plus en Jumbo). Daarnaast kan je Elvee vinden bij diverse tuincentra en in agri-retail zaken (onder andere Intratuin, Groenrijk, Welkoop, etc.).

Zoek een verkooppunt bij jou in de buurt!

Eerlijke chocolade

Fairtrade helpt boeren en arbeiders in ontwikkelingslanden een betere plek te verwerven in de handelsketen, zodat ze kunnen leven van hun werk en kunnen investeren in een duurzame toekomst. De cacaosector is één van de sectoren waarin Fairtrade actief is. Ruim 140.000 cacaoboeren, verenigd in coöperaties, zijn aangesloten bij Fairtrade. Fairtrade gecertificeerde cacao komt met name uit Ivoorkust en Ghana. Stichting Max Havelaar is zich bewust van de uitdagingen die er zijn in de cacaosector. Zoals de enorme positie-ongelijkheid van de armste families aan het begin van de keten, de moeite die grote coöperaties met tienduizenden leden hebben om ervoor te zorgen dat alle leden geïnformeerd en betrokken zijn en het waarborgen van ieders actieve deelname in bestuursstructuren. Grote opgaven, waar samen met de coöperaties hard aan wordt gewerkt om verbeteringen te bewerkstelligen. Het Fairtrade keurmerk zorgt onder andere voor extra inkomsten via de Fairtrade premie bovenop de cacaoprijs.

Klik hier voor meer informatie over Fairtrade.